Latest Movie :
Home » , , » THE MATRIX TRILOGY (1999-2003) BRRip

THE MATRIX TRILOGY (1999-2003) BRRip

{[['']]}



ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ

Action | Adventure | Sci-Fi
Directors: Andy Wachowski, Lana Wachowski
Writers: Andy Wachowski, Lana Wachowski
Stars: Keanu Reeves, Laurence Fishburne and Carrie-Anne Moss

The Matrix (1999)
Ο χάκερ Τόμας Αντερσον ζει μια συνηθισμένη ζωή, μέχρι που συναντά τον αινιγματικό Μορφέα που τον οδηγεί στον πραγματικό κόσμο. Στην πραγματικότητα, ο χρόνος είναι 200 χρόνια μπροστά και ο κόσμος έχει καταληφθεί από μηχανές τεχνητής νοημοσύνης. Οι μηχανές έχουν δημιουργήσει μια πλαστή πραγματικότητα του 20ού αιώνα ? το Μάτριξ ? για να κρατούν τους ανθρώπους ήσυχους, μέχρι να καταφέρουν, παίρνοντας δύναμη από τους ανθρώπους, να εξουσιάσουν τον κόσμο.Ο Αντερσον καταδιώκεται από τους Agents, κομπιούτερς με ανθρώπινη μορφή, γιατί θεωρείται ο Εκλεκτός που θα οδηγήσει τους ανθρώπους σε νίκη κατά των μηχανών και στην επικράτηση επί της Γης.
The Matrix Reloaded (2003)
Στο THE MATRIX RELOADED οι μαχητές της ελευθερίας, ο Νίο, η Τρίνιτι κι ο Μορφέας, συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στο Στρατό των Μηχανών, προβάλλοντας εξαιρετικές ικανότητες μάχης κι όπλων ενάντια στις συστηματικές δυνάμεις καταστολής και εκμετάλλευσης της ανθρώπινης φυλής. Στην προσπάθειά τους να σώσουν τους ανθρώπους που απειλούνται, «εντάσσονται» ακόμα περισσότερο μέσα στο MATRIX και διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της μοίρας των ανθρώπων.

Υπάρχουν δύο πραγματικότητες: μία που αποτελείται από την καθημερινή μας ζωή - και μία που συνθλίβει αυτό που ξέρουμε μέχρι σήμερα. Η πρώτη είναι ένα όνειρο. Η άλλη είναι το Μatrix. Ο Νίο (Κιάνου Ριβς), ο Μορφέας (Λόρενς Φίσμπερν) και η Τρίνιτι (Κάρι Αν Μος) μας "ξυπνάνε" μέσα στον αφόρητα πραγματικό και σκοτεινό κόσμο του Matrix. Μαζί αγωνίζονται πάλι για να σώσουν κι άλλους "ελεύθερους" ανθρώπους που προσπαθούν να επιβιώσουν έναντι των μηχανών, οι οποίες κυριαρχούν.
The Matrix Revolutions (2003)
Ο επικός πόλεμος ανάμεσα σε ανθρώπους και μηχανές, φτάνει σ’ ένα εκκωφαντικό κρεσέντο: ο στρατός της Zion, με τη βοήθεια θαρραλέων εθελοντών πολιτών, μάχεται απελπισμένα να αντισταθεί στην επίθεση των Φρουρών, ενώ ο στρατός των Μηχανών σκάβει για να εισβάλει στο οχυρό των ανθρώπων.

Αντιμέτωποι με τον αφανισμό, οι πολίτες του τελευταίου καταφυγίου της ανθρωπότητας, πολεμούν όχι μόνο για τις ζωές τους αλλά και για το μέλλον του ανθρώπινου είδους.
Με τη βοήθεια της Νιόβης, ο Neo και η Trinity επιλέγουν να ταξιδέψουν μακρύτερα απ’ όσο τόλμησε ποτέ να πάει ανθρώπινο ον σ’ ένα επικίνδυνο επίγειο ταξίδι, στην καμένη επιφάνεια του πλανήτη μας και μέσα στην καρδιά της απειλητικής Πόλης των Μηχανών.
Σ’ αυτήν την αχανή μηχανοποιημένη μητρόπολη, ο Νeο έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την ύψιστη δύναμη στον κόσμο των Μηχανών...

Trailer

The Matrix
Μπορείτε να το δείτε online  εδώ




The Matrix Reloaded
Μπορείτε να το δείτε online  εδώ



The Matrix Revolutions
Μπορείτε να το δείτε online εδώ 


Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Free Online Movies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger