Latest Movie :
Home » , , , » Men In Black(1997-2012) Collection

Men In Black(1997-2012) Collection

{[['']]}


Βρισκόμαστε σ` ένα όχι ιδιαίτερα μακρινό μέλλον όπου η Νέα Υόρκη έχει μετατραπεί σ` ένα κρυφό παράδεισο για ένα πλήθος εξωγήινων προσφύγων απ` όλες τις γωνιές του σύμπαντος. Μια μυστική κυβερνητική οργάνωση οι "Άνδρες με τα μαύρα" φέρουν την ευθύνη να κρατούν τα μεταμφιεσμένα όντα σε τάξη προκειμένου να αποφεύγονται οι διαταραχές στην ισορροπία του ανθρώπινου πληθυσμού. Όταν ένας διαγαλαξιακός τρομοκράτης φθάνει στη Γη για να κλέψει ένα πολυσήμαντο αντικείμενο από έναν ομόφυλό του το καθήκον της σύλληψης του και ακολούθως της σωτηρίας του κόσμου θα αναλάβουν ένας πράκτορας της οργάνωσης και ένας νεαρός πρώην μπάτσος και μαθητευόμενός του.





ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.



Η δουλειά ποτέ δεν τελειώνει για τους Men In Black. Η μυστική αυτή υπηρεσία ασχολείται με την επίβλεψη των εξωγήινων στον πλανήτη μας. Η εξωγήινη απειλή που καλούνται να αντιμετωπίσουν είναι εξαιρετικά έξυπνη και αποφασισμένη κυκλοφορώντας με τη μορφή ενός σέξι μοντέλου γυναικείων εσωρούχων της Victorias Secret. Όπως θα θυμάστε, στο τέλος της πρώτης ταινίας ο πράκτορας Κ (Tommy Lee Jones) είχε αποφασίσει να αποσυρθεί και η μνήμη του είχε σβηστεί για λόγους ασφαλείας. Ο J (Will Smith) έχει εξελιχθεί στον κορυφαίο πράκτορα της υπηρεσίας. Το όνομα του εχθρού αυτή τη φορά είναι Serlina, ένα Κιλοθιανό τέρας που μεταμφιέζεται σε σούπερ-προκλητική γυναίκα έχοντας σαν βοηθό της έναν τύπο με δύο κεφάλια και.Το μισό μυαλό.Μόνο ένας άνθρωπος γνωρίζει το μυστικό της αποστολής της «πλανεύτρας» Serlina: Ο πράκτορας Κ. Τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή όταν η Serlina θα καταλάβει το αρχηγείο των Men In Black.

TRAILER



Password copy this-->teniesonline.ucoz.com<--
Κάντε αντιγραφή αυτό που είναι ανάμεσα στα βελάκια.

LINK 2

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.




Ο πράκτορας Τζέι (Σμιθ) ταξιδεύει στο παρελθόν, στο 1969, για να βοηθήσει τον πράκτορα Κ να μην δολοφονηθεί από τα χέρια ενός απεχθούς εξωγήινου, ώστε να μην αλλάξει το μέλλον και καταστραφούν οι  Άντρες με τα Μαύρα και η ανθρωπότητα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.





Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Free Online Movies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger