Latest Movie :
Home » , , » The Adventures of Tintin (2011)

The Adventures of Tintin (2011)

{[['']]}
The Adventures of Tintin (2011)
Είναι ένας από τους αγαπημένους ήρωες των παιδικών μας χρόνων. Ο Τεντέν, ο ανήσυχος δημοσιογράφος με το χαρακτηριστικό τσουλούφι που ξεπήδησε από την πένα του Ερζέ, μπαίνει στον μαγικό τρισδιάστατο κόσμο του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Οι Περιπέτειες του Τεν Τεν: Το Μυστικό του Μονόκερου.

Στη νέα περιπέτεια του Σπίλμπεργκ ο Τεντέν ταξιδεύει στα πέρατα του κόσμου, αναζητώντας μυθικούς θησαυρούς και αντιμετωπίζοντας αδίστακτους αντιπάλους. Ο ξανθομάλλης ρεπόρτερ βρίσκεται στο στόχαστρο ενός αινιγματικού και έτοιμου για όλα συλλέκτη, του Ιβάν Ιβάνοβιτς Σακχαρίν, όταν περιέρχεται τυχαία στην κατοχή του μια ρέπλικα του «Μονόκερου», ενός φημισμένου ιστιοφόρου του 17ου αιώνα.

Ο Τεντέν δεν γνωρίζει ότι στα χέρια του βρίσκεται μια περγαμηνή που μπορεί να τον οδηγήσει στην ανακάλυψη του ανεκτίμητου θησαυρού του Κόκκινου Ράκαμ, ενός θρυλικού κουρσάρου. Ο Σακχαρίν γνωρίζει το μυστικό του «Μονόκερου» και είναι αποφασισμένος να εξοντώσει τον Τεντέν, ώστε να ξεκινήσει ο ίδιος το κυνήγι του θησαυρού. Σύντομα ο διάσημος ήρωας ακολουθεί ριψοκίνδυνους δρόμους, έχοντας συντροφιά του τον θαλασσόλυκο κάπταιν Χάντοκ και τον πιστό του φίλο τον Μιλού, ένα πανέξυπνο τεριέ.
The Adventures Of Tintin:The Secret Of The Unicorn” συμπληρώνουν με τις φωνές τους οι Jamie Bell (Τεν Τεν), Andy Serkis(Captain Haddock), Daniel Craig (Red Rackham), ενώ το δίδυμο των ντετέκτιβς Dupont & Dupont (ή στην αμερικάνικη version Thompson & Thompson) ερμηνεύει ένα άλλο αγαπημένο μας δίδυμο, οι Simon Pegg και Nick Frost.

Σκηνοθεσία : Steven Spielberg
Διάρκεια: 108'
δείτε το Trailer




The Adventures of Tintin (2011)greek subs
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Free Online Movies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger